Portfolio

Dine & Cook

Voor Dine & Cook maakte Dirk deze concept beelden.

Het idee kwam er in samenwerking met Kristof Dhondt van Maison D’Longueville en Joy Tandt (model).

Modellen zijn Joy Tandt en Quinten Stoffin.

  • Lifestyle
Contacteer ons

Grando Keukens

Eén van de grote spelers op de keukenbouwers markt is Grando Keukens. Voor hen maakt Dirk geregeld beelden van verschillende projecten.

  • Architecture
Contacteer ons

Alheembouw

Het kantoorgebouw van de bouwfirma Alheembouw heeft een rond grondplan. De ronde vorm van het gebouw wordt echter gevormd door de verticale zonnewering die is aangebracht. Verticale Icarus lamellen houden de zon grotendeels tegen en zijn producten van de firma Renson uit Waregem.

  • Architecture
Contacteer ons

Hats and Horses

Een elk jaar terugkomend fenomeen op Waregem Koerse. Het paard en de hoeden. Speciaal voor het Waregem Koerse Boek maak ik reeds enkele jaren deze combinatie van beelden.

  • Lifestyle
Contacteer ons

School te Mons

Op deze lagere school te Mons werd er veel met kleur gewerkt. De structurele zonnewering werd op maat gemaakt door Renson. Deze zonneweringen werden perfect in de architectuur geïntegreerd.

  • Architecture
Contacteer ons

EZ - Ride

Samen met het reclamebureau Marketinx uit Sint-Niklaas maakte we deze beelden voor een klant uit Oudenaarde. Een elektrische stadsscooter van Ez – Ride. Er werden productfoto’s gemaakt maar ook lifestyle beelden. De eerste werden in de studio gemaakt. Voor de tweede trokken we naar een Vlaamse stad. Met enkele professionele modellen lieten we via de beelden zien hoe de Ez – Ride in het dagelijkse leven wordt gebruikt.

  • Lifestyle
Contacteer ons

Bank van Breda - Hasselt

Een sterk staaltje van architectuur waarmee Bank van Breda uitpakte bij zijn kantoor te Hasselt. Het gebouw bestaat uit 3 volumes die schuin op elkaar zijn geplaatst. De afwerking gebeurde met zink en de zonnewering werd voorzien door Renson.

  • Architecture
Contacteer ons