Architecture

Met mijn achtergrond als zelfstandig architectuurtekenaar ben ik na meer dan 25 jaar nog steeds geïnteresseerd in architectuur. De ruimte van het interieur aanvoelen of de impact van een gebouw ervaren als je er voor staat, er langs of erdoor loopt zit nog steeds in mijn genen. Het ruimtelijk gevoel dat je ervaart aan een interieur of een gebouw leg ik perfect vast in een passend beeld.

 

Bij het fotograferen van architectuur is het essentieel om rekening te houden met de functie en het ontwerp van een gebouw. Een sterke compositie bepalen, oog voor detail hebben en gebruik maken van goede lichtomstandigheden zijn daarbij noodzakelijk. Dirk is door zijn achtergrond in de architectuur, de perfecte man om het passend beeld te maken van uw interieur of gebouw. Met zijn onberispelijke oog voor detail en zijn ruime ervaring in het fotograferen van mensen, gebouwen en details, slaagt Dirk Van Overwalle erin om de juiste sfeer te vangen die u zoekt.

CF038836 1
HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
CF052345
architectuur
HyperFocal: 0
CF022554
CF021356
CF086031
HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

Homme Il Foo

Interlookdesign is een inrichter van kapsalons. Reeds meer dan 15 jaar maakt Dirk van elk salon een reportage. Hier het kapsalon Homme Il Foo te Waregem.

  • Architecture
  • Design
  • Interior
Bekijk portfolio
logo DVO

U wil meer weten over architectuur fotografie?