Over
DVO Photographic

“Met mijn ervaring maak ik beelden die jouw bedrijf vooruithelpen.”

Bijzondere momenten verdienen bijzondere beelden. Uw idee zetten wij om in het passend beeld. Dit kan van een persoon zijn, maar ook van een product of dienst. Commercieel of industrieel. In de studio of op verplaatsing, en als het moet met een studio bij u ter plaatse opgesteld. De beelden die wij maken zijn een investering voor u, maar het resultaat is een groot commercieel rendement van uw product of dienst. Vertrouw dus uw ideeën aan ons en samen maken we er de gepaste foto-opnames van die resulteren in de beste beelden voor uw bedrijf.

Met beeldige groeten

Dirk Van Overwalle

DVO PHOTOGRAPHIC

Dirk is meer dan 25 jaar beroepsfotograaf met Waregem als thuisbasis. Van daaruit trekt hij België en de wereld in. Ooit was hij werkzaam in de Architectuur.  Toen liep hij de fotografie tegen het lijf. Sindsdien richt hij zijn lens op uw bedrijf of product.

Als fotograaf vertelt Dirk met zijn camera het verhaal van een persoon, een merk of een product. Hij durft spelen met creativiteit, maar verliest nooit de details uit het oog. Zo maakt hij voor elke opdracht een boeiend beeld, zowel in de studio als op locatie. Commercieel of industrieel. Hij zet bedrijven in de picture. Zijn aanpak is persoonlijk; observeren zijn dada. Plaats van afspraak? Het juiste moment op de juiste plek. Zijn credo luidt dan ook: bijzondere momenten verdienen bijzondere beelden.

 

(Volg Dirk op Instagram en Facebook)

Alheembouw

Het kantoorgebouw van de bouwfirma Alheembouw heeft een rond grondplan. De ronde vorm van het gebouw wordt echter gevormd door de verticale zonnewering die is aangebracht. Verticale Icarus lamellen houden de zon grotendeels tegen en zijn producten van de firma Renson uit Waregem.

  • Architecture
Bekijk portfolio